we zijn geopend tot 18:00

Verstand van zaken

Wij hechten er waarde aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De gediplomeerde interieurspecialisten van Decokay in Drunen zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Dus of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, gordijnen of behang: het professionele advies van onze medewerkers krijgt u er altijd gratis bij. Dát is de filosofie van Decokay in Drunen.

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay in Drunen ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay in Drunen houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay in Drunen maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur.

Bij Decokay in Drunen vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.

Zodra het warm weer wordt, heeft u er behoefte aan om de deuren en ramen wijd open te gooien. U wilt de zomer binnenlaten en de warmte voelen, zonder daarbij allemaal vervelende beestjes in huis te halen.